Wie ben ik?

Mijn naam is Jantine Martens, ik  woon in IJsselstein en ben getrouwd met Jan Willem. Wij hebben een samengesteld gezin met vijf pubers. Ik ben zelf jaren mantelzorger geweest voor mijn beide ouders, die leden aan kanker, maar ben het nu alleen nog voor mijn vader.

Ik ben gecertificeerd als mantelzorgmakelaar en heb daarvoor een post HBO opleiding gevolgd. Eind jaren negentig heb ik de HBO opleiding Sociaal – Juridische Dienstverlening afgerond en daarna een aantal jaren Rechten gestudeerd. Ik heb kennis van alle relevante wetten en regels, zoals de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), de Jeugdwet (JW) en de Wet Langdurende Zorg (WLZ). Hiernaast weet ik ook veel over het Persoonsgebonden Budget (PGB). Ik kan u tevens uitleg geven over verschuldigde eigen bijdrages en mogelijke consequenties van vergoedingen op eventuele andere inkomsten.

Ik heb  jaren in verschillende ziekenhuizen gewerkt als programmamanager patiënttevredenheid, als adviseur kwaliteit en veiligheid en als onderzoeker medische fouten. Ik ken de werkprocessen en gang van zaken in de ziekenhuizen van binnenuit en kan u ook helpen hierin uw weg te vinden. Hiernaast heb ik veel (informatieve) kennis van aandoeningen en ziektebeelden en  een groot netwerk van patientenorganisaties en zorgprofessionals.

Ik zal al mijn kennis en ervaring inzetten om u te helpen om een passende keuze te maken. Voor uw naaste of voor u zelf. Ik kan ook regeltaken van u overnemen.

Dit alles doe ik met empathie, creativiteit, een groot relativerings- en doorzettingsvermogen.

Ik help u ontzorgen.