Samenwerkingsovereenkomst met Welzijnsorganisatie van Houten & co krijgt andere invulling

Per 1 januari 2020 ben ik als mantelzorgmakelaar niet meer in dienst bij de welzijnsorganisatie van Houten & co.

Mijn dienstverband bij van Houten & co was voor 1 dag per week, speciaal bestemd voor die mantelzorgers zonder aanvullende zorgverzekering.

De kosten van mijn inzet werden voor 1 dag per week door van Houten & co betaald, wat een uitzonderlijke situatie was.

De gemeente Houten vindt ondersteuning aan mantelzorgers erg belangrijk, wat bleek uit deze tijdelijke opzet van de gemeente Houten en van van Houten & co.

De nauwe samenwerking tussen van Houten & co, Gemeente Houten en mij blijft bestaan. Ik blijf beschikbaar voor mantelzorgers in Houten met een aanvullende zorgverzekering en als gratis clientondersteuner voor alle mensen en hun vertegenwoordigers en mantelzorgers met een WLZ indicatie.

 

 

Flow nu ook voor WLZ Clientondersteuning

Flow Mantelzorgmakelaar biedt nu ook onafhankelijk clientondersteuning aan voor mensen die een WLZ indicatie hebben of nog moeten aanvragen. Deze ondersteuning is gratis voor iedereen met een WLZ indicatie, hun wettelijk vertegenwoordigers en mantelzorgers.

WlzClientondersteuning.nl

 

Ik heb me per 1 januari 2020 aangesloten bij WlzClientondersteuning.nl, een samenwerkingsverband van inmiddels 20 zelfstandig clientondersteuners, die al jaren actief zijn in de wereld van de zorg. Een groot aantal van hen zijn ook mantelzorgmakelaar.

Of het nu gaat om het geven van advies, het vinden van een juiste  zorgaanbieder, het schrijven van een ondersteuningsplan of het bemiddelen tussen client en zorgaanbieder, we doen het allemaal. Het vinden van een passende oplossing voor elke zorgsituatie is voor ons dagelijks werk.

U kunt hiervoor contact opnemen via mijn telefoonnummer

06 138 32600

of via

jantine@wlzclientondersteuning.nl