Flow nu ook voor gratis WLZ Clientondersteuning

Flow Mantelzorgmakelaar biedt nu ook onafhankelijk clientondersteuning aan voor mensen die een WLZ indicatie hebben. Deze ondersteuning is gratis voor iedereen met een WLZ indicatie, hun wettelijk vertegenwoordigers en mantelzorgers. Indien er nog een aanvraag gedaan moet worden voor een WLZ indicatie, geldt dat inzet van mij als mantelzorgmakelaar daarbij vergoed kan worden uit de aanvullende zorgverzekering. Check hiervoor uw polis en raadpleeg het actuele overzicht op mijn site mbt hoogte en aard van vergoeding per zorgverzekeraar.

WlzClientondersteuning.nl

Ik heb me per 1 januari 2020 aangesloten bij WlzClientondersteuning.nl, een samenwerkingsverband van ruim 25 zelfstandig clientondersteuners, die al jaren actief zijn in de wereld van de zorg. Een groot aantal van hen zijn ook mantelzorgmakelaar.

Of het nu gaat om het geven van advies, het vinden van een juiste  zorgaanbieder, het realiseren van zorg op maat bijvoorbeeld met behulp van een PGB, het schrijven van een ondersteuningsplan of het bemiddelen tussen client en zorgaanbieder, ik doe het allemaal. Het vinden van een passende oplossing voor elke zorgsituatie is voor mij dagelijks werk.

U kunt hiervoor vrijblijvend contact opnemen via mijn telefoonnummer

06 138 32600

of via

info@flow-mantelzorgmakelaar.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *