Flow nu ook voor WLZ Clientondersteuning

Flow Mantelzorgmakelaar biedt nu ook onafhankelijk clientondersteuning aan voor mensen die een WLZ indicatie hebben of nog moeten aanvragen. Deze ondersteuning is gratis voor iedereen met een WLZ indicatie, hun wettelijk vertegenwoordigers en mantelzorgers.

WlzClientondersteuning.nl

 

Ik heb me per 1 januari 2020 aangesloten bij WlzClientondersteuning.nl, een samenwerkingsverband van inmiddels 20 zelfstandig clientondersteuners, die al jaren actief zijn in de wereld van de zorg. Een groot aantal van hen zijn ook mantelzorgmakelaar.

Of het nu gaat om het geven van advies, het vinden van een juiste  zorgaanbieder, het schrijven van een ondersteuningsplan of het bemiddelen tussen client en zorgaanbieder, we doen het allemaal. Het vinden van een passende oplossing voor elke zorgsituatie is voor ons dagelijks werk.

U kunt hiervoor contact opnemen via mijn telefoonnummer

06 138 32600

of via

jantine@wlzclientondersteuning.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *