Flow nu ook voor gratis WLZ Clientondersteuning

Flow Mantelzorgmakelaar biedt nu ook onafhankelijk clientondersteuning aan voor mensen die een WLZ indicatie hebben. Deze ondersteuning is gratis voor iedereen met een WLZ indicatie, hun wettelijk vertegenwoordigers en mantelzorgers.

Ik heb me per 1 januari 2020 aangesloten bij Thuis in Clientondersteuning (voorheen WLZ Clientondersteuning), een samenwerkingsverband van ruim 30 zelfstandig clientondersteuners, die al jaren actief zijn in de wereld van de zorg. Een groot aantal van hen zijn ook mantelzorgmakelaar.

http://thuisinclientondersteuning.nl

Indien er nog een aanvraag gedaan moet worden voor een WLZ indicatie, geldt dat inzet van mij als mantelzorgmakelaar daarbij vergoed kan worden uit de aanvullende zorgverzekering. Check hiervoor uw polis en raadpleeg het actuele overzicht op mijn site voor de  hoogte en aard van vergoeding per zorgverzekeraar.

Of het nu gaat om het geven van advies, het vinden van een juiste  zorgaanbieder, het realiseren van zorg op maat bijvoorbeeld met behulp van een PGB, het schrijven van een zorgplan of het bemiddelen tussen client en zorgaanbieder, ik doe het allemaal. Het vinden van een passende oplossing voor elke zorgsituatie is voor mij dagelijks werk.

U kunt hiervoor vrijblijvend contact opnemen via mijn telefoonnummer

06 138 32600

of via

info@flow-mantelzorgmakelaar.nl

of

jantine@thuisinclientondersteuning.nl